Over Galina
Medium & Gidsen
Wat doe ik
CONSULTEN
Gastenboek
Fotoalbum
WORKSHOP, CURSUSSEN
Contactformulier
Paranormale avond
Contactformulier
Aanmeldformulier
CURSUSSEN AGENDA
REIS RUSLAND
foto's  Reis Rusland
PARAVIEW BEURZEN

Cursus MEDIAMIEKE  &  INTUITIVE TRAINING en ONTWIKKELING  1 & 2

Iedereen word met bepaalde mediamieke en intuïtieve gaven geboren. Maar tijdens je leven worden deze kwaliteiten zelden gestimuleerd. Je intuïtie geeft je echter allerlei waardevolle boodschappen. Wanneer we leren om naar onze intuïtie te luisteren word onze leven verrijkt. Onder professionele begeleiding trainen we aan de hand van een breed scala van werkmethoden om opnieuw onze innerlijke zintuigen van ‘helder zien,-‘horen,-‘ voelen, en het –‘weten, te openen.

We werken met psychometrie ( energie lezen). Omdat te leren gebruiken we voorwerpen, kaarten, aura lezen, het versterken je telepathische vermogen om op persoon af te stemmen. channelen, automatisch schrift. Contact leren maken met geestelijke wereld, leren communiceren met dierbaren, gidsen en engelen, ook leer je om iemand een boodschap door te geven van dierbaren en vanuit de geestelijke wereld. 

Basis kennis energie werk ,                      Psychometrie ( energie lezen).

Aura lezen,                                              Foto lezen.

Voorwerpen lezen.                                    Meditaties.

Visualisaties,                                           Versterken Telepathische vermogens.

Contact met gidsen ,                                Contact met Dierbaren,

Channelen,                                              Vorige levens,

Impact van vorige levens in dit leven,        Versterking van zintuigen en intuïtie.   

intuïtief kaart lezen                                   Contact met innerlijke kind,

 

Na het volgen van deze cursus word er een Certificaat uitgereikt.  

Cursus HEALING & MAGNETISEREN 

Cursus Healing & Magnetiseren is geschikt voor beginners en gevorderden.

Wij beginnen deze cursus met de theorie en de praktijk van basis healingstechnieken  en we werken aan het goede beheersen er van . Naast ontspannen, jezelf aarden en beschermen, en hoe een healing te geven, wordt je ook geleerd een healing op afstand te geven. Healing is een geneeswijze waarbij de persoon die de behandeling geeft, medium  is voor energie vanuit de spirituele wereld. Dit mediumschap maakt het mogelijk dat mensen uit de spirituele wereld hun genezende energie kunnen richten op mensen hier in de fysieke wereld. Deze genezers uit de spirituele wereld waren in hun leven in de fysieke wereld vaak al dokters en geneeskundigen en willen de genezende energie uit de spirituele wereld en in de natuur heeft de kracht om zeefherstelling te activeren op allerlei vlakken. Hierdoor wordt de oorzaak van problemen, ziektes en blokkades direct aangepakt en verlicht. Je leert Magnetiseren voor mensen en dieren. Hierbij wordt gewerkt met energie uit de bron. Je leert te vertrouwen op je intuïtie.

Daarin leer je o.a.;

- Energie leren voelen.

- Chakra balancing,

- Trance healing,

- Het opheffen van blokkades,

- Zelfhealing,

- Healing met mineralen.

De cursus wordt gegeven door het Russische Medium Galina Kok-Seliverstova.

Zij is geregistreerd Mental/ Psychic/ Healing Medium en Trance Healer. Na het volgen van deze cursus word er een Cetificaat uitgereikt.

 

Workshop MEDIUM CIRKEL

Bij een mediumcirkel bouwen we samen energie op om daarna voor elkaar aan het werk te gaan. Het is belangrijk om te beseffen dat een cirkel juist zo goed werkt omdat we samenwerken: met elkaar en met spirit. Deze cirkels zijn toegankelijk voor iedereen: als je geïnteresseerd bent in mediumschap of gewoon nieuwsgierig bent. Tijdens deze mediumkringen kunnen mediums, startend of gevorderd, met elkaar op diverse manieren oefenen, om zo hun vaardigheden te ontwikkelen en uit te breiden. Deze oefeningen kunnen bestaan uit individuele oefeningen of groepsoefeningen. Ook psychometrie, foto reading, contact met spirit, dierbaren,  hierbij aan de orde. Ook worden er tijdens deze avonden meditaties gedaan.

Investering : 15 euro p.p Inclusief. koffie en thee                                                

Inschrijving geschiedt naar volgorde van binnenkomst via de website, mail of  Telefooncontact.


Cursus MEERDIMENSIONALE TRILLING (MDT) I 

Intuitive / Spirituele ontwikkeling & Energiewerk

De verhoging van je trilling is nieuw en werkt op multidimensionaal niveau. Door deze trilling sla je niets over in je ontwikkeling, alles wordt volledig benut en actief gemaakt. Je werkt in de cursus samen met je Gidsen en Dierbaren.Net als de hele kosmos, net als licht en geluid, bestaat ook de mens uit energie. Die energie ontstaat door trilling. Het kleinste deeltje in ons lichaam, de cel waaruit ons lichaam is opgebouwd, bestaat door trilling. Ook ons denken en voelen is trilling. In de cursus Meerdimensionale trilling leert u zich daarvan bewust te zijn, er mee om te gaan en uw trilling aan te passen. En dat betekent groei.

De cursus Meerdimensionale Trilling I bestaat onder andere uit oefeningen en meditaties waaronder:

- Basis kennis energiewerk, Transformatie van oude energie zoals blokkades ed,

- Meditaties,

- zelf Healing, 

- Ontmoeting met je Gidsen, Dierbaren,

- Werken met elementen,

- Beschermingsformule, optimale bescherming van jezelf, huis, dierbaren,

- Verhoging van de trilling, opening van energie kanalen,

- Versterking van zintuigen en intuïtie.

Cursus Meerdimensionale trilling (MDT) II & III

- Herstellen stroming energie kanalen,

- Opschonen en versterken van je aura,

- Symbolieken van het Universum en de Moeder Aarde zelf,

- Jezelf losmaken van oude patronen, blokkades en gewoontes op energie niveau,

- Oude belangrijke symbolen toepassen , energie bundeling,

- Werken met geometrische symbolen, Bewuste transformatie,

- Meditaties. 

Je zintuigen zullen worden versterkt en je intuïtie zal worden vergroot. Kortom, een bijzondere helende ervaring en transformatie 

   

Meditatie avonden in Hilversum

Mediteren en meditatie zijn voor veel mensen nog onbekende begrippen. De meeste mensen denken meteen aan kale mannen in lange gewaden, Boedhisme, sektes, wierook, sandalen en dat je denken in meditatie moet geloven. Dit alles is echter steeds meer verleden tijd en dus onjuist.

'Zoek een rustige plek, sluit je ogen, kies een woord en herhaal dat in gedachten: mediteren maakt ons milder, scherper en slimmer. En dat kun je binnen enkele minuten leren'.

Meditatie wordt steeds vaker officieel aanbevolen door artsen en wetenschappers. Ziekenhuizen gebruiken meditatie steeds vaker als stressreductie instrument en er worden steeds meer meditatiemogelijkheden geboden in kantoren, gevangenissen, overheidsinstellingen, sportinstellingen en op vliegvelden. De meeste topsporters hebben een mental coach, topmanagers worden in populaire managementboeken geadviseerd te mediteren en politici gaan in retraite. Mediteren werkt, is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk, zweverig, eng of alleen maar voor sommige geschikt. In deze inleiding hoop ik de vooroordelen over meditatie weg te nemen en alle mogelijke vragen te beantwoorden.

- Meditatie avonden te Hilversum bestaan onder anderen uit :

- Werken met Chakra , reiniging.

- Ademhalingsoefeningen.

- Chakra Meditatie.

- Ontspanningsoefeningen.

- Krachtdier ontmoeten.

- Liefde meditatie.

- Loop meditatie.

- Meditatie voor innerlijke harmonie.

- Meditatie voor visualisatie.

- Engelen meditatie.

- Vlammen meditatie.

- Licht meditatie.

- Zuiverende meditatie.

- Ontlading van dagelijkse energie.

- Ontstressen.

- Healings ( afgestemd op de groep en behoefte).

En veel meer…..

Investering: €12,50 p.p per avond.


 Workshop  : Healing met paarden, Oude energie loslaten en magnetiseren bij paarden en huisdieren.

Je leert energie van het dier waarnemen, energetisch contact leggen met het dier en jou oude energie leren loslaten. Aura Healing en boodschappen ontvangen van het dier. Pijn en blokkade plekken vinden en magnetiseren. 

Maximaal 5 deelnemers . €85,- voor een ochtend of middag.

09.00 tot 13.00 uur of 13.00 tot 17 uur. Locatie: Buiten Hilversum, boerderij Vrede Best. Aanmelden : 0643468518 of info@wijzernaarhetlicht.nl  , pen en papier meebrengen.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


 

 

Medium Galina | info@wijzernaarhetlicht.nl