Over Galina
Medium & Gidsen
Wat doe ik
Chakra, Channeling
Magnetiseren
TranceHealing, Karma
CONSULTEN
Gastenboek
Fotoalbum
WORKSHOP, CURSUSSEN
Contactformulier
Paranormale avond
Contactformulier
Aanmeldformulier
CURSUSSEN AGENDA
REIS RUSLAND
foto's  Reis Rusland
PARAVIEW BEURZEN

Wat is Magnetiseren?

Mensen hebben er over gehoord maar een stuk minder mensen weten eigenlijk wat het precies inhoud. Ik zal in het kort proberen uit te leggen wat magnetiseren is en hoe het werkt.

Bij het magnetiseren gebruik ik mijn handen. Een warmtebron van energie die via mijn handen naar buiten stroomt breng ik in contact met de desbetreffende plek die behandeling nodig heeft. Op het moment dat ik mijn handen over de pijnlijke plek beweeg, zonder het aan te raken, voel je de energie en warmte binnen komen. Met deze energie trek ik de pijn weg en stop er helende energie in terug om het genezingsproces te bevorderen.

De mensen die bij mij komen zijn in de meeste gevallen al bij hun huisarts geweest. Zij komen dan ook vaak met hetzelfde verhaal; " De dokter kan niets constateren" of "er is niets aan te doen, u zult er mee moeten leren leven".

Ik adviseer de mensen wel altijd eerst hun huisarts te bezoeken om deze op de hoogte te stellen van de afspraken die met mij worden gemaakt.

De klachten die ik tot nu toe met succes heb behandeld zijn:
Reumatische klachten, migraine en andere hoofdpijn klachten, ischias, hernia, spierklachten maar ook mensen met emotionele blokkades. De energie die ik doorgeef heeft zowel een helende werking voor lichaam als geest.

Voor meer informatie of een afspraak voor een individuele Magnetiseren-Sessie kan je altijd contact opnemen via het contacformulier van deze website.

 


 

Medium Galina | info@wijzernaarhetlicht.nl