Over Galina
Medium & Gidsen
Wat doe ik
Chakra, Channeling
Magnetiseren
TranceHealing, Karma
CONSULTEN
Gastenboek
Fotoalbum
WORKSHOP, CURSUSSEN
Contactformulier
Paranormale avond
Contactformulier
Aanmeldformulier
CURSUSSEN AGENDA
REIS RUSLAND
foto's  Reis Rusland
PARAVIEW BEURZEN

Wat is Trance healing

Healing wordt gegeven in een trance staat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Bij trance healing heeft de healer een zeer nauw contact met de spirituele wereld. Hierdoor kunnen de spirituele gidsen gebruik maken van aura, lichaam en geest van de healer, wat het tot één van de krachtigste healings maakt.

De healing kan op één of meerdere niveaus plaatsvinden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Door hun verruimde bewustzijn bepalen de gidsen op welk niveau je werkelijk healing nodig hebt.

Trance healing kan o.a. worden toegepast bij pijnklachten, ziektes, emotionele blokkades of een tekort aan energie; het kan zorgen voor verlichting en/of genezing.

Door de meeste mensen wordt tijdens de behandeling de energie en/of de aanwezigheid van de spirituele wereld ervaren. Maar uiteindelijk is het resultaat na de behandeling het belangrijkste.

Iedereen kan baat vinden bij deze vorm van healen omdat de behandeling wordt toegepast op de persoonlijke situatie en behoeften .

Voor meer informatie of een afspraak voor een individuele Trance healing-Sessie kan je altijd contact opnemen via het contacformulier van deze website.

 

Wat is Karma

Ons leven is niet zomaar toevallig, maar heeft een doel: bij te leren en te evolueren.

In vorige levens zijn er fouten gemaakt en dit leven zal ons een aantal situaties voorschotelen, die U in staat stellen deze fouten in te zien en aldus verder te evolueren. Het is dan ook begrijpelijk dat bepaalde mensen zich steeds aan dezelfde steen stoten. Bijvoorbeeld krijgt iemand steeds meer problemen met zijn relaties, met zijn vrienden, in zijn beroepskring... Waarom wordt die mens met die problemen geconfronteerd. Dit is karma en vindt zijn oorsprong in toestanden uit een vorig leven.

Ik kan jou helpen om de karma te transformeren naar het nu en intrageren

Voor meer informatie of een afspraak voor een individuele Karma-Sessie kan je altijd contact opnemen via het contacformulier van deze website.

Medium Galina | info@wijzernaarhetlicht.nl